раководно тело

претседател

горан ристески

претседател на независен синдикат на државна управа

Да се биде лидер не е едноставна задача – потребна е многу работа, храброст и ризикување. Да се биде способен да се најде решение, да се решат проблеми и да се подобрат нештата се витални компоненти на ефективното лидерство. Позиционирање на себеси како модел за луѓето значи правење на нешта кои ќе ги подобрат вашите вработени, заедницата, па дури и светот.

горан ристески

Претседател на Независен Синдикат на Државна управа